Det här är Min Stora Dag

Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag skapar glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag. Varje år får nära 5 000 barn en glädjefylld upplevelse via Min Stora Dag.

Vår vision är att alla barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska få en Stor Dag.

Ledningsgrupp och styrelse

Min Stora Dag är en stiftelse och grundades år 2000. Styrelsen, som består av ordförande och fem ledamöter, har det över övergripande ansvaret för Min Stora Dags verksamhet och den interna kontrollen utifrån stadgarna.

Stiftelsens arbete leds idag av generalsekreterare Jennifer McShane.

Vår ekonomi

Min Stora Dag får inga statliga eller kommunala bidrag utan är helt beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Vi är transparanta med vår ekonomi och väldigt måna om att alla givare ska känna sig trygga med att deras pengar används på rätt sätt.

Min Stora Dag har 90-konto, granskas och följer Svensk Insamlingskontrolls föreskrifter och är medlemmar i Giva Sverige som arbetar för etisk och professionell insamling.

Jobba på Min Stora Dag

Vill du vara med och göra skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser?

På Min Stora Dags kansli i Stockholm jobbar 18 medarbetare. Våra 250 volontärer runt om i Sverige gör det möjligt för oss att skapa närmare 5 000 Stora Dagar varje år.

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss.

Bli volontär på Min Stora Dag

Kan du dela med dig lite av din kraft och glädje? Bli en av Min Stora Dags glädjespridande volontärer och göra positiv skillnad för barn och unga som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Press och media

Vill du berätta om Min Stora Dags arbete? Vi hjälper dig gärna med foton och film om vi kan.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vår gåvoservice är öppen på måndagar mellan klockan 09.00 – 11.30. Du kan alltid mejla oss på gava@msddev.inthecold.se

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner