Bidra som företag

Genom att stötta oss gör ditt företag skillnad för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Det finns flera olika sätt som ditt företag kan stötta vårt arbete. Välj mellan olika samarbetsnivåer här nedan.

Bli huvudpartner

Från 1 000 000 kronor

 

Ni får bland annat äkta historier som ni kan interagera i er kommunikation, interna föreläsningar från oss utifrån önskemål och ett helt skräddarsytt samarbete.

Läs mer
Bli samarbetspartner

Från 350 000 kronor

Ni är en naturlig del av våra Stora Dagar genom tjänster eller produkter. Ni bidrar även till ökad kunskap om vårt arbete genom en gemensam insamlingsmånad.

Läs mer
Bli kampanjpartner

Från 150 000 kronor

Under en begränsad kampanjperiod arbetar vi nära för att tillsammans engagera medarbetare och kunder som vill köpa en produkt eller tjänst kopplat till Min Stora Dag.

Läs mer
Bli företagskompis

Från 5 000 kronor

Låt ditt företag ge glädje under ett helt år. Som företagskompis får du ett digitalt marknadsföringsmaterial. Vi har två olika paket som passar olika engagemangsnivåer.

Läs mer
Ge en gåva

Valfritt belopp
 

När du ger en gåva till Min Stora Dag så är du med och gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Låt ditt företag sprida glädje till barn som kämpar.

Läs mer
Starta insamling

Eget initiativ

Starta en insamling som bidrar till stolta medarbetare och kunder samtidigt som ni ger kraft och glädje till barn som lever med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Läs mer

Läs mer om våra partners

Vi är otroligt glada över alla företag som vill samarbeta med oss. Här kan du läsa mer om våra nuvarande samarbeten.

Vårt arbete

Min Stora Dag skapar glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta kämpa i en tuff vardag.

Vår vision är alla 200 000 barn i Min Stora Dags målgrupp ska få uppleva en Stor Dag.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner