Frida fick unik träff med Daniel Norberg

När Frida fick önska sig något inför en egen Stor Dag stod en idolträff på önskelistan – och en idolträff blev det. Frida fick träffa och spela in film med komikern Daniel Norberg i hans studio i Stockholm.

13-åriga Frida från Rydebäck har medfödda kroniska tarmproblem som gör att hon missar många skoldagar och fått sluta med kör och ridning. Sjukdomen innebär många läkarbesök och sjukhusvistelser med jobbiga undersökningar och operationer.

Frida blev nominerad av sin läkare till att få en önskan uppfylld, en egen Stor Dag. Hennes önskan var att få träffa komikern Daniel Norberg.

– Jag ville träffa honom för att han är rolig och gillar att sjunga precis som jag. Dessutom verkade han vara en väldigt härlig person, vilket han också verkligen var, berättar Frida.

Spelade in film framför green screen

På den Stora Dagen i slutet på september fick Frida och hennes familj besöka Daniel och Emil Norberg i deras studio. De fikade, spelade arkadspel och spelade in en rolig film framför brödernas green screen, klädd i kläder från deras parodier.

”Fantastiska minnen att se tillbaka på”

– Det bästa med min Stora Dag var att ha något roligt att se fram emot och att ha fantastiska minnen att se tillbaka på. Det var skönt att glömma bort vardagen ett tag, säger Frida.

Se när Frida träffade Daniel Norberg i filmen ovan.

Ge kraft till barn som kämpar

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

100
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner