Bli samarbetspartner från 350 000 kronor

Som samarbetspartner hjälper ni till att långsiktigt vara en naturlig del av våra Stora Dagar genom tjänster eller produkter utifrån barnens önskemål och Min Stora Dags behov.

Det här bidrar ni till:

  • Ett bättre och gladare samhälle. Ni sprider glädje till såväl våra barn som till era medarbetare och kunder.
  • Ökad entusiasm bland era medarbetare och kunder när ni, i nära samarbete med oss, fyller era kanaler med äkta historier som berör.
  • Ökad kunskap om Min Stora Dag genom en gemensam insamlingsmånad där vi i samarbete med ert företag uppmanar till gåvor.
  • Tryggare finansiering för Min Stora Dag vilket ger oss möjlighet att fokusera på bestående förändringar för många barn istället för enstaka punktinsatser.

Obs! Just nu letar vi nya samarbetspartners så vi kan fortsätta skapa Stora Dagar trots rådande restriktioner under coronapandemin. Vi letar partners inom daglig varuhandel, mode, inredning, utomhusaktiviteter, musik, teknik och digital utrustning.

Bidra utifrån era produkter

Som samarbetspartner bidrar ni på olika sätt utifrån era produkter och tjänster. Restaurangkedjan Pinchos, som är en av våra samarbetspartners, sålde under en period en efterrätt till förmån för Min Stora Dag.

”En magisk efterrätt med extra allt”, enligt vårt barn- och ungdomsråd som hjälpte till att ta fram efterrätten.

Hör av dig så berättar vi mer

Alexandra von Melen
Alexandra von Melen
Insamling- och marknadschef
alexandra.vonmelen@msddev.inthecold.se
076-814 74 74

SJ om vårt viktiga samarbete

”Samarbetet med Min Stora Dag gör det meningsfullt att gå till jobbet”. Det här säger Pernilla Johansson, ansvarig för social hållbarhet på SJ.

SJ är en av Min Stora Dags samarbetspartners. Här berättar Pernilla om vilket mervärde hon tycker att samarbetet ger SJ.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner