Nyheter
Bild från Min stora Dags läger i Jukkasjärvi. Några ungdomar står bredvid ett SJ-tåg.Bild från Min stora Dags läger i Jukkasjärvi. Några ungdomar står bredvid ett SJ-tåg.
NYHET

Många Stora Dagar börjar på ett SJ-tåg

Ombord på ett SJ-tåg börjar resan mot vinterlägret i Jukkasjärvi, besök på Melodifestivalfinalen i Stockholm och familjemys på Kolmården och mycket mer.

Under hela maj månad gör vår samarbetspartner SJ en extra insats för Min Stora Dag så att vi kan göra skillnad för fler barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Tack vare bidrag från SJ kan vi anordna fler Stora Dagar

Min Stora Dags samarbete med SJ sträcker sig flera år tillbaka. Tack vare bidrag från SJ kan vi anordna fler Stora Dagar och ge barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser en välbehövlig paus från sin vardag. Dessutom kan SJ Prio-medlemmar skänka sina poäng till Min Stora Dag. Med dessa poäng bokar Min Stora Dag resor till barn och familjer som behöver göra något utöver det vanliga som ger extra kraft och glädje. Därför är SJ en värdefull partner för oss, då det är många Stora Dagar som börjar just på ett SJ-tåg.

Under samarbetsmånaden i maj kommer Min Stora Dag synas ombord på SJ-tåg, kontor och lounger runt om i Sverige. I SJ:s egen tidning Kupé kommer man kunna läsa om Min Stora Dags arbete.

Ge kraft till barn som kämpar

Swisha en gåva

Du måste ange en summa

Swisha

Ange dina uppgifter

Du måste ange ditt förnamn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste ange mobilnummer

Vidare

Godkänn betalningen i Swish-appen

Ett fel uppstod

Tack för din gåva!

Bli månadsgivare

200
kr / månad
Ge gåva

Ange den summa du vill bidra med per månad

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner