Allt du behöver veta inför ditt ridläger på Näs gård

Här är allt du behöver veta inför ridlägret på Näs Gård; packlistor, schema och upplägg.

Du åker tillsammans med nio andra ungdomar i åldern 14-18 år. Med på resan kommer det finnas tre vuxna ledare från Min Stora Dag varav en är medicinskt kunnig. Näs drivs i privat regi och vi kommer även träffa ägarna och deras erfarna ridinstruktörer.

Resor

Min Stora Dag kommer att boka tåg och/eller flyg tur retur mellan hemort och Näs Gård i Rimbo. Vi kommer mötas upp på Stockholms Central där vi tar gemensam buss ut till gården. En resa som tar ungefär 45 minuter.

Boendet

Vi kommer bo i en helt nybyggd byggnad, där vi bor i rum tillsammans, troligen två till tre ungdomar i varje. En vuxen ledare från Min Stora Dag kommer sova i varje rum också och vi sover uppdelat killar och tjejer.

Aktiviteter

Vi kommer till exempel rida, fiska, åka båt, grilla och köra fyrhjuling. De som vågar får även bada. Gården har alla bekvämligheter och på nätterna sover du skönt i en helt nybyggd del av gården.

Vad kostar det?

Lägret är helt gratis och Min Stora Dag står för alla kostnader under helgen samt för resor.

Vad ska jag packa?

Det ska vara enkelt att hänga med Min Stora Dag. Du behöver inte den senaste utrustningen för att följa med på Ridläger på Näs Gård.

När du packar kläder är det smart att tänka enligt flerskiktsprincipen. Packa bekväma kläder och en varm tröja att dra på om det blir kallt.

Sedan avslutar du med en jacka och ett par stövlar eller skor.

Det är också bra att packa med regnkläder.

Huvudpartners

Samarbetspartners

Bli partner