Allt du behöver veta inför musik- och sånglägret

Ta del av allt du behöver inför musik- och sånglägret! Här hittar du all info du behöver; packlistor, schema och upplägg.

Du åker tillsammans med 15 andra ungdomar i ålder 14-18 år. Med på resan kommer det finnas fem vuxna ledare från Min Stora Dag varav en är medicinskt kunnig.

Resa:

Min Stora Dag bokar tåg och/eller flyg till och från hemort till Stockholm. Vi försöker alltid boka så att deltagarna kan samåka med varandra och volontärer. Ibland är det dock svårt att få till beroende på var du bor någon stans. Volontärer möter alltid upp deltagarna på Centralen.

Boende:

Vi kommer bo på hotell i centrala Stockholm, uppdelade i rum med 3-4 personer i varje, varav en är volontär.

Aktiviteter:

En stor del av helgen kommer vi hänga på Nox studio där vi träffar Pelle och Nicke. Tillsammans med dem spelar vi in en låt i en professionell studio. I studion möter vi även Annie och hennes gäng med sångpedagoger. Hon och de andra sångpedagogerna kommer coacha och hjälpa oss att spela in låten.

Vi kommer även göra spännande studiebesök och andra roliga aktiviteter med musik i fokus. Självklart finns det även tid för vila och återhämtning.

Vad kostar det?

Lägret är helt gratis och Min Stora Dag står för alla kostnader under helgen samt för resor.

Två väskorTvå väskor

Vad ska jag packa

Ladda ner packlistan så får du tips på vad du ska packa inför musik- och sånglägret.

Huvudpartners

Upplevelsepartners

Kampanjpartners

Bli partner